OPRAŠTAJU MU RUŽNU PROŠLOST: Nasri se vraća u Englesku!

Autor:

Sport

12.11.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada jedan od najboljih vezista u Evropi i bivši fudblaler Mančester sitija, Samir Nasri, trebalo bi već u narednim danima da stigne u London na potpisivanje ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Samir Nasri

Francuski internacionalac trenutno je na lekarskim pregledima u Londonu, gde bi, ukoliko sve bude u redu, trebalo da potpiše kratkoročni ugovor sa Vest Hemom. 

Kako javljaju gotovo svi relevantni izvori na Ostrvu Nasri će staviti paraf na ugovor do kraja sezone i to za platu od 92.000 evra nedeljno?! Za igrača koji takmičarski meč nije odigrao godinu i po dana, složićete se - preozbiljna plata. Na mesečnom nivou to iznosi 368.000 evra, odnosno više od 2.200.000 za šest meseci. A tu je i opcija za nastavak saradnje ukoliko Čekićari budu zadovoljni. 

Kako mu suspenzija ističe krajem decembra on će Manuelu Pelegriniju moći da se stavi na raspolaganje tek kroz nekih mesec dana.  

RepublikaFoto: twitter.com/Ghanasport
Samir Nasri

Inače, Nasri dolazi u Vest Hem upravo na insistiranje čileanskog stručnjaka s kojim je sarađivao u Mančester Sitiju i za to vreme pružao ponajbolje partije u karijeri. Zabeležio je 16 golova i 22 asistencije na 91 utakmici. Pritom osvojivši titulu i kup. 

Za Samira Nasrija bilo je zainteresovano još nekoliko klubova, ali niko van Engleske nije ozbiljno ulazio u priču pre svega zbog ogromnih finansijskih zahteva francuskog veziste. Poslednji je odustao Everton. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading