CRNOGORCI ŽELE REVANŠ - Ivanić: Dolazimo po pobedu u Beograd!

Autor:

Sport

12.11.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove subote 17. novembra (15 časova) naša fudbalska reprezentacija igra meč petog kola Lige nacija protiv Crne Gore. Gosti iz Podgorice žele da se ravanširaju "orlovima" za poraz od 2:0 prošlog meseca, a to je poručio i vezista Mirko Ivanić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić

Fudbaler BATE Borisova optimista je pred duel koji će se odigrati na stadionu "Rajko Mitić", te je istakao da će gostujuća selekcija pokušati da se revanšira timu Mladena Krstajića za poraz u Podgorici.

- Pobedom protiv Litvanije sačuvali smo šanse za osvajanje prvog mesta u grupi i pored poraza od Srbije. Naučili smo dosta iz tog meča. Nema nikakve dileme da je to bila jedna od najslabijih partija od kako je državni tim preuzeo selektor Ljubiša Tumbaković. Srbija je to znala da kazni. Razlog za lošu partiju leži u činjenici da smo previše želeli pobedu. U toj prevelikoj želji smo izgoreli. S druge strane, Srbija je strpljivo čekala na naše greške, a zatim ih znalački kažnjavala. Tačno je da smo bili oslabljeni, ali navikli smo na takvu situaciju i nikada nismo, niti ćemo tražiti alibi za slabije rezultate u tome što u sastavu tima nije bilo nekog od lidera tima. Mi smo kompaktna celina i kolektiv. Jednom rečju svi u timu dišemo kao jedan - rekao je Mirko Ivanić za crnogorske medije.

Jasno je nekadašnji fudbaler Vojvodine istakao ko će sa ulogom favorita ući u ovaj duel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić

- Srbiji prepuštamo ulogu favorita. Zaslužili su tu ulogu jer su prvi na tabeli, jer su nas pobedili u Podgorici, jer su učestvovali na Svetskom prvenstvu. Međutim, očekujem potpuno drugačiju utakmicu. Svi koji misle da ćemo se braniti i da ćemo sa strahom ući u duel sa Srbijom jer u sastavu neće biti nosilaca igre, grdno se varaju. Nastojaćemo da pobedimo Srbiju i Rumuniju i da osvojimo prvo mesto u grupi - zaključio je Ivanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading