SPEKTAKL BOKE I RIVERA : Prštalo na "Bombonjeri", Superklasiko bez pobednika!

Autor:

Sport

11.11.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u pravom smislu reči na "Bombonjeri" ipak je prošao bez pobednika. Pošto su Boka Juniors i River Plejt remizirali 2:2 u prvom finalnom meču Kopa Libertadores.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa Superklasika!

Fudbaleri Boke nisu najbolje započeli meč, River je bio konkretniji, međutim u 34. minutu Abila postiže gol, Armani mu je prvo odbranio šut, ali iz drugog puta nije uspeo, nema potrebe da objašnjavamo kakva ludnica je nastala na stadionu.

 

 

Za još veći haos zaslužan je Prato, koji je izmakao odbrani Boke, tek što su izveli loptu sa centra fudbaleri Rivera dolaze do izjednačenja.

Od ovog trenutka sve je prštalo na terenu, igrači su izgarali neverovatnu energiju, a Superklasiko je opravdao sva očekivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U prvom minutu nadoknade prvog dela igre Dario Bendeto je glavom savladao Armanija za eksploziju na stadionu u Buenos Ajresu i odveo Boku na predah sa velikim golom prednosti.

Posle poluvremena River je bio konkretniji, čekalo se do 60. minuta za izjednačenje i totalni haos na "Bombonjeri", kada je Gonsalo Martines poslao je loptu u kazneni prostor, a štoper Rivera Iskierdos je poslao loptu u svoj gol.

Fudbaleri Boke su bili konkretniji do kraja meča, ali nažalost Superklasiko, prvi u nizu ostaje bez pobednika.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading