RADOVI SE PRIVODE KRAJU: Subotica dobija stadion za fudbal i atletiku

Autor:

Sport

11.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo sporta Srbije saopštilo je da se uskoro završava još jedan u nizu projekata na poboljšanju sportske infrastrukture u Srbiji - na Gradskom stadionu u Subotici, koji je izgrađen 1936. godine a renoviran 1978. godine, za mesec dana biće gotovi radovi na rekonstrukciji atletske staze, svlačionica i sanitarnih prostorija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

- Nakon 40 godina Subotičani će dobiti prelep renoviran stadion, jedan od najmodernijih u Srbiji i regionu, renoviranu atletsku stazu koja ispunjava zahteve međunarodne atletske federacije za takmičenja međunarodnog ranga. Staza će imati osam traka za trčanje, kompletno nova atletska borilišta za daljinske skokove, jamu za stipl i krugove za bacanja, uz kompletnu zamenjenu travu sa drenažom - kaže se u saopštenju. 

Navodi se i da se u svlačionicama i sanitarnom čvoru završava zamena svih podnih i zidnih obloga, unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije, a urađena je i zamena spoljnog voda kanalizacije do postojećeg sabirnog, revizionog šahta. 

Za potrebe renoviranja ovog stadiona Ministarstvo omladine i sporta izdvojilo je 67.040.000 dinara, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading