OTVORIO DUŠU: Jović žali što je rano otišao iz Zvezde

Autor:

Sport

10.11.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović ove sezone igra u velikom stilu. Fudbaler Anjtrahta gotovo na svom meču trese mrežu, a sada je otkrio i za čime žali u karijeri.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35

- Zadovoljan sam postignutim uspehom, za sada. Krivo mi je samo što sam rano otišao iz Zvezde, a sa druge strane mi je drago što sam bio član kluba kakav je Benfika. Tamo sam mnogo naučio, bez obzira na to što nisam igrao puno, jer sam imao veoma dobre saigrače na svojoj poziciji i od svakog sam naučio nešto, izjavio je Jović za "Nezavisne novine".

On stalno gleda crveno-bele.

- Naravno da pratim, pratiću ceo život, to je klub u kojem sam proveo 10 najlepših godina. Drago mi je da se klub vraća tamo gde mu je mesto, čestitke igračima i svima iz kluba na ostvarenim rezultatima. Svima nam je puno srce kada vidimo da naš klub pobeđuje jedan Liverpul i da je konkurentan u Ligi šampiona.

Jović je objasnio kako je "eksplodirao".

- Ja sam se najviše promenio, shvatio sam da fudbal mora da mi bude na prvom mestu i da moram sve da zaslužim. Sigurno je jedan od razloga i što u gradu ima mnogo naših ljudi, pa se osećam kao kod kuće - zaključio je mladi napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading