Evo zašto Lalatović nije bio na klupi u meču koji je PODIGRAO SRBIJU NA NOGE

Autor:

Sport

10.11.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički iz Niša je bio bolji od Proletera u Superligi, a preokret koji se dogodio u drugom poluvremenu izazvao je veliki broj komentara. Činjenica da ni Nenad Lalatović nije bio na klupi dodatno je uzbudila javnost i društvene mreže.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com

- Proleter je u prvom poluvremenu pokazao da je odlična ekipa, bio je bolji i zasluženo je imao prednost. Mi smo na ovom meču bili hendikepirani, igrali smo bez šestorice prvotimaca i to se svakako osetilo u našoj igri. Što se tiče izostanka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, on nije vodio ovaj meč zbog zdravstvenih problema, ali je učestvovao u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici - rekao je pomoćni trener Dragan Šarac.

Ova utakmica podigla je mnogo prašina zbog načina na koji je Radnički došao do pobeda, ali i zbog činjenica da su kladionice smanjile kvotu... Ovaj duel izazvao je veliki broj negativnih komentara, a glasine je podgrejala i činjenica da Lalatović nije bio na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading