POVRATNIK NEMANJA MATIĆ PRED KLJUČNE MEČEVE "ORLOVA": BIĆEMO PRVI U LIGI NACIJA!

Autor:

Sport

10.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su kao na iglama navijači reprezentacije Srbije uoči nastavka takmičenja u Ligi nacija, ali ne zbog kvaliteta protivnika u Grupi 4, već zbog neizvesnosti oko učešća Nemanje Matića (30), kojeg nije bilo na oktobarskim mečevima u Crnoj Gori (2:0) i Rumuniji (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Ipak, as Mančester junajteda i naš najskuplji vezista svih vremena ponovo je među "orlovima" Mladena Krstajića (45), koji će kao zamenik kapitena predvoditi u Beogradu protiv Crne Gore (17. novembar, 15.00) i Litvanije (20. novembar, 20.45).

GAZIĆEMO REDOM

Motor nacionalnog tima optimista je uoči nastavka takmičenja u Ligi nacija.

- Treba da uđemo bez posebnih emocija, sportski, kao što je to bilo u Crnoj Gori. Srbija je dosta podmladila ekipu, ima mnogo igrača koji obećavaju da će biti nosioci naše selekcije. Tu mislim na Nikolu Milenkovića, Miloša Veljkovića, Nemanja Maksimovića, Mijata Gaćinovića. Naravno, Aleksandar Mitrović je još uvek mlad, zapravo kao mlad igrač je i ušao u reprezentaciju. Imamo ekipu koja će tek napredovati i koja može dosta više. Na kraju Lige nacija, ako sve bude teklo po planu, bićemo prvi. Ipak, ono pravo nas očekuje od marta, plej-of protiv pobednika iz preostale tri grupe u okviru C Lige nacija - istakao je Matić za Sport klub.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

VELIKI MURINJO

Odlični igrač sredine terena ponosan je na veliku pobedu Mančester junajteda usred Torina na Juventusom (2:1) posle velikog preokreta u finišu utakmice H grupe Lige šampiona.

- Potpisao bih da u svakoj utakmici prvi primimo gol i da pobedimo posle, ali ne smemo da dozvolimo da se to ubuduće dešava - rekao je Nemanja.

"Crvene đavole" u nedelju (17.30, Sport klub 2) očekuje novi spektakl - gradski derbi protiv nezaustavljivog Sitija na Etihadu.

- Svesni smo da igraju odlično, ali setimo se prošle sezone, i tada su pobeđivali sve redom, vodili su protiv nas 2:0 na svom stadionu, ali smo im u drugom poluvremenu dali tri gola i pobedili. U fudbalu je sve moguće - najavio je Matić veliki derbi Mančestera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading