LE: AJNTRAHT NA SRPSKI POGON DO NOKAUT FAZE! Goleada u Moskvi, Čelsi nije dozvolio iznenađenje!

Autor:

Sport

08.11.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je prvih 13 mečeva 4. kola Lige Evrope u kojima nije bilo većih iznenađenja, pod čim podrazumevamo da su srpski fudbaleri ponovo imali zapažene partije. Gaćinović i Jović su najzaslužniji za pobedu Ajntrahta, Čelsi je očekivano slavio, a najzanimljivija utakmica je odigrana u Moskvi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje posle Jovićevog gola

Već u 17. minutu je srpski reprezentativac Luka Jović zatresao mrežu domaćih. Vilems je poslao fantastičnu loptu u kazneni prostor koju je pokupio Luka Jović sjajnom reakcijom i dokazao kako se nalazi u fantastičnoj formi.

Klub iz Frankfurta u 55. minutu preko Halera uspeva da duplira vođstvo sjajnim udarcem iz blizine posle pravovremenog pasa. A onda na scenu stupa drugi srpski fudbaler, Mijat Gaćinović koji je pokupio odbitak i uvećao prednost nad Apolonom. Međutim, uspevaju domaći da ublaže poraz posle sjajno izvedenog slobodnog udarca u 77. minutu. Zelaja je bio dvostruki strelac za grčki tim pošto je bio precizan i iz penala u nadoknadi vremena. Meč je završen rezultatom 3:2 za nemački tim. Ovom pobedom tim iz Frankfurta je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Fudbaleri Lacija savladali su Marsej rezultatom 2:1. Kontrolisali su "nebeskoplavi" čitav meč.

Srpski fudbaleri nisu bili od starta u timu, Radonjić uopšte nije dobio priliku od Garsije, dok je Sergej Milinković-Savić ušao u 70. minutu, međutim nije imao zapaženiju partiju, pošto je jedino uspeo da zaradi žuti karton.

Fudbaleri Čelsija uspeli su da spreče još jedno iznenađenje u Evropi pošto su uspeli da savladaju BATE Borisov minimalnim rezultatom 1:0, jedini strelac je bilo Olivije Žiru u 53. minutu.

Uzbudljiv meč odigran je u Moskvi, Rendžersi su tri puta dolazili do vođstva, ali je Spartak uspevao da izjednači, a na kraju i da povede i slavi kod kuće. Hani je postigao odlučujući gol u 59. minutu posle sjajne asistencije Jermenka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading