AMERI ODLEPILI NA ZVEZDU: Tri igrača crveno-belih u timu kola LŠ!

Autor:

Sport

08.11.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliku senzaciju u Ligi šampiona pobedom nad Liverpulom sa 2:0. Takav rezultat širom sveta je opisan na veličanstven način. Igrači crveno-belih su tako zauzeli mesto u idealnom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Prema poznatom američkom "EPSN-u" beogradski tim ima tri član idealne jedanaestorke. To su Milan Pavkov, njegov imenjak Borjan i kapiten Zvezde Vujadin Savić.

Milan Borjan

- Kanadski internacionalac je bio neverovatan u šokantnoj pobedi Zvezde nad Liverpulom. Da, imao je dobre intervencije u drugom poluvremenu, ali ono što je najimpresivnije jeste njegovo samopouzdanje u hvatanju, odbijanju i izbijanju svega što je išlo u njegovom pravcu. U nekoliko navrata je bio na ivici kaznenog prostora kako bi sprečio Liverpulove nalete. Odličnom igrom je potvrdio sjajno veče u srpskoj prestonici - napisao je "ESPN".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vujadin Savić i Milan Borjan u idealnom timu

Vujadin Savić

- Kapiten Crvene zvezde propustio je poraz na "Enfildu" od 4:0 pre dve nedelje, u kojem je malo reći da su izabranici Jirgena Klopa nadvladali tim sa "Marakane". Ali Savić se vratio u utorak uveče i odigrao herojski, ulazi je u duele i pozdravljao se sa saigračima kada su napadi Liverpula u završnici odbijeni. Nije sve ipak bila vatra : Savić je ujedno osigurao kontrolu, staloženost i vođstvo poslednje četvorke koja je bila pod teškim pritiskom. Njegovo prisustvo je bilo inspirativno i bio je ključan faktor u, bez svake sumnje, najvećem iznenađenju ove sezone Lige šampiona - navode Amerikanci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Pavkov

Milan Pavkov

- Kakav zadivljujući nastup Pavkova, koji je zapravo drugi izbor na poziciji napadača, koji je "izbušio" Liverpul. Njegov prvi, munjevit gol glavom nije dao Alisonu nikakve šanse, ali je "popravio" stanje nakon solo prodora kada su ga ostavili samog na sekundu. Pavkov je izgledao nezgrapno, ali je pokazao sjajnu kontrolu lopte na zemlji, stvarajući kontranapade sa nezaboravnim dodavanjima "iz prve" u drugom delu igre. On je jedan neočekivani, netipičan heroj, ali je to zaslužio i proslavio je sa domaćim navijačima nakon poslednjeg sudijskog zvižduka - napisao je ugledni "ESPN".

Kompletan idealan tim prema "ESPN"-u:

Borjan, Bernat (PSŽ), Manolas (Roma), Bonući (Juventus), Savić, Kaderabek (Hofenhajm) - Mata (Mančester junajted), Vormer (Briž), Suler (Valensija) - Kejn (Totenhem), Pavkov

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading