MATIĆ BRANI Murinja i HVALI Srbiju!

Autor:

Sport

08.11.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od glavnih šrafova Mančester junajteda Nemanja Matić zadovoljan je nakon pobede njegovog tima na teškom gostovanju protiv Juventusa u Ligi šampiona. Oduvek je bio na strani Žozea Murinja, a ni ovaj put to nije krio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

- To nije istina, to mogu da tvrdim jer sam svedok iz svlačionice. Kada nema rezultata, odmah počinju takve priče, ali mi smo jedinstveni, svi smo zajedno i znamo da smo svi u problemu kada problem postoji. Verujemo u rad svog menadžera, tako će biti i ubuduće, ne vidim da ima problema na relaciji trener-igrači - naveo je Matić u intervjuu za "Sport klub".

Osvrnuo se i na predstojeće duele sa Crnom Gorom 17. novembra, odnosno sa Litvanijom tri dana kasnije.

- Treba da uđemo bez posebnih emocija, sportski, kao što je bilo u Crnoj Gori. Srbija je dosta podmladila ekipu, ima mnogo igrača koji obećavaju da će biti nosioci naše selekcije – tu mislim na Milenkovića, Veljkovića, Maksimovića, Gaćinovića… Naravno, Mitrović je još mlad, mlad je i ušao u reprezentaciju. Srbija ima ekipu koja će tek napredovati i koja može dosta više. Na kraju Lige nacija, ako sve bude u redu, bićemo prvi. Ono pravo nas ipak očekuje od marta, kvalifikacija u dosta težoj grupi - završio je Matić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading