BOMBA: Zvezdaš prelazi u Liverpul?

Autor:

Sport

08.11.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj klubova stao je u red za našeg reprezentativca koji ove sezone rešeta mreže u Bundesligi, ali i Ligi Evrope. Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Luka Jović nalazi se na užem spisku trenera Liverpula Jirgena Klopa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Prošle sezone je najavio, a ove bukvalno eksplodirao u Ajntrahtu iz Frankfurta. Mladog reprezentativca, a od nedavno i člana A selekcije "orlova" baš je krenulo u ovoj sezoni. Golovi se ređaju kao na traci, ostvari je plasman na Evropsko prvenstvo sa omladincima Srbije. Već zvuči kao puno, ali tu nije kraj. Postigao je pet golova na ligaškom meču, usledio je i poziv u tim Mladena Krstajića za odlučujuće mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom. 

Kao šlag na torti i kruna odlične kalendarske godine mogao bi da usledi prelazak u redove petostrukog šampiona Evrope koji je ovog utorka poražen od Lukinog omiljenog kluba - Crvene zvezde. 

Klop je već ranije doveo Marka Grujića na Enfild tako da mu ovo ne bi bio prvi put da dovede srpskog igrača u svoj tim. Takođe, uverio se i protiv Crvene zvezde da ovdašnji igrači znaju da igraju ovaj sport.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Luka Jović

Jović je ove sezone imao devet golova i tri asistencije u 13 mečeva, uključujući pet golova na jednom meču protiv Dizeldorfa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading