ISKRENO - Janković: Partizanovac sam, ovo boli...

Autor:

Sport

08.11.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u problemu... Mnogi smatraju da je titula izgubljena, a Marko Janković ističe da mu je teško zbog velika bodovne prednosti koju Crvena zvezda ima.

 

RepublikaFoto: Starsport

- Boli me to kao velikog partizanovca i nekog ko je bukvalno čitavog života deo kluba. Znam i kako to drugi preživljavaju, jednostavno, tako se namestila neka malo lošija sezona. Trudićemo se što je do nas, da pobeđujemo sve utakmice. Ne verujem da je u jednoj ligi moguće da neko odigra čitavu sezonu da ne napravi nijedan kiks, čak i Real gubi četiri, pet utakmica - rekao je Janković.


On veruje da nije sve izgubljeno.

- Imamo i taj derbi, dva, sigurno da i oni (Zvezda) mogu da naprave neki kiks. Što je do nas, trudićemo se, sigurno da boli, zato što i publika dolazi kad su dobri rezultati, sve ih je manje kad su lošiji. Želimo da vratimo i ljude na stadion - zaključio je Janković.

Mladi vezista igra odlično u poslednjih nekoliko utakmica i mnogi smatraju da je upravo on najbolji igrač Partizana od početka sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading