U KLINČU - Murinjo o potezu navijačima: Vređali su mi porodicu i Inter

Autor:

Sport

08.11.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajted Žoze Murinjo prozivanje navijača Juventusa, posle velikog preokreta u finišu 2:1 u Ligi šampiona, objasnio je kao odgovor na uvrede na račun Intera i njega sa tribina stadiona u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Murinjo je nakon "slobodnjaka" Huana Mate i autogola Aleksa Sandra ka italijanskim navijačima gestikulirao sa rukom na uhu, aludirajući da ih ne čuje i tako ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe.

- Vređali su me 90 minuta, a došao sam samo da uradim posao najbolje što mogu. Ništa više... Nikog nisam vređao, oni su mene, a moj potez kasnije je jer sam želeo da čujem da li mogu da budu glasniji - rekao je Murinjo za Skaj Sport Italija.


Portugalski stručnjak, ipak, priznaje da možda nije trebalo tako da postupi.

- Verovatno nisam trebao da uradim tako, sada kažem jer mi je glava hladna. Međutim, vređali su mi porodicu, uključujući i porodicu iz Intera. Zato sam reagovao.

Mančester junajted odigrao je fantastično, smatra Murinjo iako je njegov tim bio u podređenom položaju.

- Bili smo na vrhunskom nivou, mi ne možemo bolje od ovoga. Došli smo da igramo protiv tima koji ima drugačiji kvalitet, tražili smo pobedu i na kraju došli do nje - zaključio je Murinjo.


Juventus je prvi u H grupi sa devet bodova, Junajted ima sedam, Valensija pet, a Jang Bojs jedan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading