Crtani u Dnevniku RTS-a: Milan Pavkov glavni junak

Autor:

Sport

07.11.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdina pobeda nad Liverpulom (2:0) tema je dana u Srbiji, a potvrda toga mogla se videti i večeras u Dnevniku RTS-a, koji je počeo osvrtom na sinoćnji spektakl, a dvostruki strelac Milan Pavkov bio je gost u studiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Crvena zvezda

Zvezdina ''devetka'' priznaje da nije navikao na tako veliku popularnost kakvu sada ima.

- Krenulo je euforično od jutros, tako je i završilo sinoć, još se privikavam i snalazim na nove okolnosti. Prija mi ova iznenadna popularnost. Kasno sam zaspao, ali to je uobičajena procedura posle ovakvih mečeva. Navijača kao naših nema nigde na svetu, uvek su vetar u leđa nama i hvala im na tome - istakao je Pavkov.

Potom je napadaču Crvene zvezde postavljeno pitanje da li je video crtani film koji se pojavio na internetu, a koji je posvećen njegovim golovima protiv Liverpula.

- Nisam stigao da pogledam - rekao je Pavkov, a onda je usledilo iznenađenje za njega - taj crtani film je prikazan usred Dnevnika.


- Ja uvek te šale prihvatam na najbolji mogući način, lepo izgleda - rekao je Pavkov kada je video o čemu se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading