POSTOJI IZLAZ IZ GRUPE "PAKLA"! Evo kako Zvezda može do proleća u Evropi!

Autor:

Sport

07.11.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde iznenadili su Liverpul u Beogradu i sačuvali šanse, mada su minimalne, za plasman u nokaut fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Do kraja grupne faze ostale su još dve utakmice u kojima Zvezda traži šansu da ostane u Evropi. 
Trenutni poredak je takav da Liverpul i Napoli imaju šest bodova, PSŽ pet, a Zvezda četiri.

Zvezdu dve pobede sigurno vode dalje. Ali, to je malo verovatan ishod, morali bi crveno-beli da iznenade još dvaput da bi izašli iz grupe "pakla".

Zvezda sledeći meč igra u Napulju, eventualna pobeda nad Napolijem bi Zvezdi najverovatnije omogućila bar treće mesto u grupi, pod pretpostavkom da Napolitanci izgube u poslednjem kolu od Liverpula na ''Enfildu''.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

I ovakav scenario vodi crveno-bele do nokaut faze, a to je da Zvezda remizira sa PSŽ-om u poslednjem kolu na "Marakani", a da ne bude pobednika ni u Liverpulu.

Ukoliko Zvezda izgubi u Napulju, teško bi se domogla trećeg mesta, ali ni tada ne bi sve bilo izgubljeno. U tom slučaju bi joj odgovarao remi PSŽ-a i Liverpula, ili pobeda Engleza, pa bi u poslednjem kolu protiv PSŽ-a igrala za plasman u evropsko proleće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading