Vuletiću pozlilo zbog velike pobede Zvezde?

Autor: Srpski telegraf

Sport

08.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komunikacija između večitih rivala u prethodnom periodu prelazila je granice dobrog ukusa. Pokušavali su čelnici oba kluba da ospore rezultate komšija, a u tome je prednjačio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

RepublikaFoto: Starsport
Vuletić završio u hitnoj!

Na sva usta je pokušavao da ospori ulazak Crvene zvezde u Ligi šampiona, pričajući da je Partizan teže rivale imao u Ligi Evrope, a sada mu je uspeh crveno-belih možda i došao glave.

Naime, čelnik kluba iz Humske uslikan je kako izlazi iz Hitne pomoći nakon istorijske pobede Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0), a spekuliše se da mu je pozlilo kada je bilo jasno da će crveno-beli skinuti skalp petostrukom prvaku Evrope. Internetom već kruže šale na račun Vuletića, a čelnik Partizana odlučio je da ne daje izjave za Srpski telegraf.

Da podsetimo, posle poraza crveno-belih u Francuskoj od PSŽ (6:1), profesor Vuletić je na Instagram profilu najavio da će sedmica na lotou biti izvučena na Enfildu. Aludirao je tako na poraz Zvezde uz najmanje sedam postignutih golova "crvenih", a meč u Engleskoj završen je rezultatom 4:0. Posle beogradskih 2:0 za crveno-bele ostaje nam da vidimo da li će imati bilo kakvu reakciju.

Foto: instagram.com/pfcbg

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading