Navijači Liverpula hoće da se odreknu kapitena!

Autor:

Sport

07.11.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne, nisu "Redsi" nezadovoljni kako je kapiten Džejms Milner odigrao, nešto je drugo u pitanju. Naime, sve se desilo pre početka meča i to na centru igrališta "Marakane".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Crvena zvezda - FK Liverpul

Englezi su i dalje u čudu, ne mogu da veruju šta se Liverpulu dogodilo sinoć na srpskoj Marakani, a posebno navijači Liverpula "tragaju" za razlozima šokantnog poraza. I u tom traganju okomili su se ni manje ni više nego na zamenika kapitena Džejmsa Milnera. Deluje dosta naivno, međutim najvatrenijim fanovima Redsa nikako se nije dopalo to što je iskusni vezista prilikom biranja strane novčića odabrao plavu, umesto crvene boje. 

Jasno vam je o čemu se radi - plava boja simbol je Liverpulovog omraženogrivala Evertona, a Englezi su pročitali sa usana Milneru da je na startu meča od sudije Lahoza "tražio" plavu stranu. 

Na video na društvenim mrežama pod nazivom "momenat kad je sve krenulo u lošem smeru", koji je postavio neko od navijača Liverpula, na stotine je komentara u kojima bukvalno urnišu Milnera. Izdvajamo jedan što kaže: Bil Šenkli bi ga zbog ovoga odmah prodao!   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading