SAVIĆ: Mislili su da nećemo pobediti, neka sada veruju u SMAK SVETA!

Autor:

Sport

07.11.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliko iznenađenje pobedom nad Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona. Kapiten crveno-belih i predvodnik ove generacije Vujadin Savić imao je šta da poruči onima koji nisu verovali u uspeh.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vujadin Savić sa saigračima

Bilo je i onih koji su bili sigurni da se Liverpul neće preznojiti na Marakani kako bi stigao do sigurna tri boda na Marakani. Odnosno da će Redsi više energije potrošiti na poslednjem treningu nego na travi Marakane. Čini se da su takve izjave ulila dodatnu dozu adrnalina igračima Crvene zvezde. O tome svedoče reči kapitena Vujadina Savića.

- Demantovali smo pojedince koji su rekli da će ovo za Liverpul biti malo jači trening. Dokazali smo im da nije jači trening, već da smo ih namučili i pobedili na Marakani. Sad mogu da počnu da veruju u smak sveta - rekao je Vujadin Savić.

A možda igračima srpskog šampiona nije bio potreban dodatni motiv. Imali su za saveznika neverovatnu atmosferu koja je opčinila i igrače Liverpula.

- Iskrenuo razočaran sam bio atmosferom na Enfildu. Poštujem njihove navijače i klub. Očekivao sam da su glasniji. Siguran sam da će igrači Liverpula sanjati ovu buku i da će u snu dolaziti Zvezdine pesme - kaže kapiten Zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Teško je bilo Saviću da nađu prave reči.

- Verovatno nismo svesni kakvu smo ekipu dobili. Pokazali smo da je Marakana neosvojiva tvrđava, uz Božiju volju uspeli smo da postignemo dva gola. Hvala celoj ekipi, stručnom štabu i navijačima. I naravno Milanu Pavkovu koji je zasluženo dobio ovakve ovacije. Srećan sam zbog njega - zaključio je Savić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading