PONOSAN - Milojević: Za ovo se živi!

Autor:

Sport

06.11.2018

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veće za Crvenu zvezdu... Pao je Liverpul, a trener Vladan Milojević može da bude ponosan na svoj tim.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić

- Divno veče za nas! Znali smo protiv koga igramo i bez obzira na ovaj rezultat, mislim da će se Liverpul boriti za trofej Lige šampiona. Parirali smo mu na najbolji mogući način. Znali smo da će nas pritisnuti u drugom poluvremenu, ali igrači su dali poslednji atom snage. Ovo je pobeda za navijače, za ovo se igra, za ovo se živi, ovo samo Zvezda može da priredi - poručio je Vladan Milojević posle utakmice.

On je istakao da je posebno ponosan na jedan podatak.

- Koliko sam čuo, ovo je prva pobeda nekog srpskog kluba u Ligi šampiona i ponosan sam na to! Ova generacija je upisala još jedan lep jubilej i još jednom je ispisala stranice klupske istorije. Velika pobeda za klub, grad, Srbiju!

Ovaj njegova najveća pobeda u karijeri.

- Igramo sa tri fenomenalna protivnika i jako je teško igrati u ovoj grupi. Jedan ili dva moja igrača su nastupala ranije u Ligi šampiona i za nas je sve ovo jedno veliko iskustvo. Napravili smo prvi korak da vratimo Zvezdu tamo gde pripada. Težimo da igramo sa najboljim klubovima, jer Zvezda to i zaslužuje. Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, ali radujem joj se kao i svakog drugoj. Ovakve utakmice će i od mene napraviti boljeg trenera, kao i moje igrače - naglasio je Vladan Milojević.

Dotakao se Zvezdin trener i poraza u Parizu i Liverpulu.

- Verujem u ovu ekipu i dobro poznajem igrače, znam njihove mogućnosti. Za mene je bilo neobjašnjivo ono što se desilo u Parizu i Liverpulu, bili smo na minimumu minimuma. Rekao sam igračima da uživaju u igri, da ne pokušavaju da rade nešto što mi ne radimo na treninzima. Rekao sam im da ne smeju da imaju prazan hod, jer to ovakve ekipe kažnjavaju. Znam da su ih prethodna dva rezultata jako opteretila, ali to neka ide na moju dušu - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading