SRPSKI DERBI ZA NOKAUT FAZU LŠ

Autor:

Sport

07.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski derbi za nokaut fazu Lige šampiona! Fudbaleri Benfike dočekaće (21.00, Arena sport 1) Ajaks u 4. kolu Lige šampiona, što će biti svojevrsni obračun srpskih reprezentativaca za jedno od 16 mesta u nokaut fazi elitnog takmičenja

Srpski derbi za nokaut fazu Lige šampiona! Fudbaleri Benfike dočekaće večeras (21.00, Arena sport 1) Ajaks u 4. kolu Lige šampiona, što će biti svojevrsni obračun srpskih reprezentativaca za jedno od 16 mesta u nokaut fazi elitnog takmičenja. Boje portugalskog giganta braniće Ljubomir Fejsa (koji se posle duže vremena vraća u nacionalni tim) i Andrija Živković, a sa druge strane biće Dušan Tadić, koji je našao savršen spoj sa trostrukim prvakom Evrope, pa je povratak u holandski fudbal bio pun pogodak i za njega i za tim iz Amsterdama.

RepublikaFoto: instagram.com/zivkovic17

Ajaks je u daleko boljoj poziciji jer je u prethodnom kolu u sudijskoj nadoknadi savladao lisabonske "orlove" sa 1:0, pa sada deli prvo mesto E grupe sa Bajernom, oba tima imaju sedam bodova. To praktično znači da Dući i drugovima i remi garantuje mirniju završnicu i gotovo izvestan plasman u osminu finala.

- Prvo je bio cilj da izborimo plasman u nokaut fazu Lige šampiona, a sada je da se plasiramo u osminu finala. Biće težak meč, ali verujem u naše kvalitete - poručio je Tadić.

Za Benfiku kalkulacija nema - samo pobeda daje realne nade u plasman u narednu rundu. U tom slučaju Portugalci bi se primakli Ajaksu na bod zaostatka i u preostala dva kola tražili prolaz dalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading