Sa čim Gvardiola mora da nauči da živi

Autor:

Sport

06.11.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Guardiola ističe da Mančester Siti želi da poštuje pravila koja su postavili vodeće organizacije u fudbalu, a zbog tvrdnji da su šampioni Premijer lige prekršili zakone o finansijskom fer pleju (FFP).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

U nemačkim medijima se nedavno pojavila serija tekstvo u kojima se Siti optužuje na osnovu dokumenata koja su pronađena na sajtu Football Leaks. Kako se navodi, vlasnici Sitija su sklopili višemilionski sponzorski ugovor sa kompanijama u Abu Dabiju, a u kojima su zapravo koristili vlastiti novac.

- Ono što mogu da kažem je da verujem svima u klubu. Naravno da želimo da pratimo pravila UEFA, FIFA i Premijer lige. U klubu znaju šta je potrebno da radimo. Da budem potpuno iskren, ne znam tačno šta se dogodilo, jer me interesuje samo ono što se dešava na terenu ili u svlačionici - rekao je Gvardiola i dodao:

- Ljudi isto pričaju o ovom klubu već deset godina. Govori se da pobeđuje samo zato što ima novca. To je problem s kojim ćemo se uvek suočavati. S tim moramo da živimo.

Siti u sredu igra protiv Šahtjora u četvrtom kolu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading