JOKANU SE DRMA "PRESTO": Kasno je za borbenost...

Autor:

Sport

06.11.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović je svestan problema u kojima se nalazi i očigledno je da nema rešenje za očajnu igru svog tima koju je Fulam potvrdio u meču sa Hadersfildom. Fulam se mučio na terenu, a izgleda da se posle ovog poraza srpskom stručnjaku primakao kraj na klupi londonskog kluba.

Slaviši Jokanoviću se crno piše!

- Da budem iskren, nismo pokazali intenzitet i energiju u prvih 45 minuta. Hadersfild je bio bolji, pokazali su više snage i nisu nam prepuštali loptu. Nismo pokazali kvalitet, imali smo probleme. Oni su dugo igrali sa tri centralna beka na naša tri napadača , ali nismo to uspeli da iskoristimo. U drugom poluvremenu smo napravili izmenu i dodali igrača na sredini terene. Pronašli smo rešenje za problem, ali nismo imali dovoljno kvaliteta da promenimo rezultat. Imali smo nekoliko prilika, ali to nije bilo ništa ozbiljno- rekao je nakon meča Slaviša Jokanović na konferenciji za medije. 

Jokanović od početka sezone smatra da je problem njegove ekipe nedostatak borbenosti.

- U  meču nismo imali mnogo grešaka u odbrani, ali nismo ni vladali situacijom u potpunosti. U polovini situacija nismo uspeli da osvojimo loptu. Malo sam bio iznenađen što nismo uspeli da nađemo rešenje za Hadersfild. Znamo kako igraju, znali smo da će igrati agresivno, ali nismo uspeli da pronađemo adekvatno rešenje- rekao je Jokanović.

On smatra da su igrači bili svesni važnosti meča i kako su poklekli pod pritiskom.

- Ne znam da li su se neki igrači uplašili važnosti meča i odgovornosti. Ne morate da budete posebno talentovani da biste bili borbeni na terenu, da pokažete energiju potrebnu za igranje u Premijer ligi. Igrači su među sobom razgovarali nakon meča, ali mislim da je to bilo malo kasno. Imali smo priliku da pričamo na terenu od 21 do 23 i nismo to uradili sa dovoljno karaktera, snage i kvaliteta- rekao srpski trener.

Nema čime da bude zadovoljan strateg Fulama pošto je londonski klub zakucan na začelju tabele.

- U teškoj smo poziciji, nismo zadovoljni svojim nivoom, a ono što možemo da uradimo je da radimo naporno na napretku- zaključio je Jokanović čiji je tim nakon ovog poraza pao na poslednje mesto na tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading