NAPOLI ŠALJE PSŽ U KANAL!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

06.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa smrti, u kojoj se nalazi i Crvena zvezda, dostići će u četvrtom kolu tačku ključanja, a lokacija erupcije biće Napulj pod Vezuvom. Skupoceni PSŽ doveo je sebe u situaciju da mu čitava sezona zavisi od večerašnjeg (21.00, Arena sport 1) meča protiv Napolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice PSŽ - Napoli

Fudbalski svet ostaće šokiran ukoliko u eliminacionoj fazi ne bude gledao majstore poput Nejmara i Mbapea, a glavni krivci za to mogli bi da budu Napolitanci, koji su lideri grupe sa šest bodova.

Izabranici Tomasa Tuhela slavili su samo protiv Crvene zvezde, dok bi poraz u Liverpulu i remi kod kuće protiv Italijana mogli da sruše čitavu sezonu najskupljeg tima na svetu. O kolikoj važnosti je reč, jasno je istakao Edinson Kavani (31), koji je nastupao za italijanski klub pre nego što je stigao u PSŽ.

- To će biti dobar meč i moramo da pokažemo da smo napravili pomak u kvalitetu i da možemo da se nosimo sa pritiskom. Ako izgubimo od Napolija, biće teško da prođemo grupu u Ligi šampiona - izjavio je Urugvajac.

Ako neko dobro poznaje klub iz Pariza, onda je to upravo trener Napolija Karlo Anćeloti, koji je pre pet sezona osvojio titulu prvaka Francuske sa PSŽ.

- Moraćemo da odigramo izvanredno ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat jer nemamo izuzetne pojedince kakve imaju oni. Ovo je presudna utakmica kako za nas tako i za njih. Svi znamo da PSŽ ima tim da osvoji Ligu šampiona - istakao je Anćeloti.

Milano dočekuje Mesija

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na drugom kraju Italije, stari poznanici Inter i Barselona sastaće se u okviru četvrtog kola Grupe B. Španski tim sigurno nije zaboravio čuveni dvomeč iz 2010. godine kada su, predvođeni Mesijem i Ibrahimovićem, izbačeni u polufinalu Lige šampiona od Intera, koji je sa klupe vodio Žoze Murinjo. U centru pažnje biće upravo omaleni Argentinac, koji će konkurisati za tim svega dve nedelje od loma ruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading