SRBI I ENGLEZI U OZBILJNOM KLINČU ZBOG MATIĆA!

Autor:

Sport

05.11.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez Nemanje Matića podelio je svet fudbala. Srbin je odbio da nosi "cvet maka" na dresu, a to je izazvalo veliki broj komentara na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Matić je pokazao da ima srce. Da je spreman da snosi rizik i da mu je Srbija uvek na prvom mestu.

-  U potpunosti razumem zašto ljudi nose cvet maka i apsolutno poštujem svačije pravo da to uradi. Imam potpuno razumevanje za svakoga ko je u konfliktima izgubio nekog dragog. Međutim, mene to podseća na napad koji sam lično osetio dok sam bio mlad, uplašeni 12-godišnji dečak u Vrelu, dok su moju Srbiju razarale bombe 1999. godine - rekao je naš vezista, a njegova izjava podigla je Ostrvo na noge.

Ovoga puta u klinču su se našli Srbi i Englezi. Bukvalno besni "rat" zbog ovog Matićevog poteza. Dok iz Srbije stiže podrška, Englezi su baš ljuti.

- Šta hoće taj Matić! Ako neće da nosi "cvet" neka ide da igra negde drugde. Ovde zarađuje ogroman novac a ponaša se smešno prema našoj državi - samo je jedan od komentara Engleza.

 

 

I Srbi su uradili jako.

- Matić je pokazao koliko je veliki. Ko bi još uradio ovako nešto? Nemanja, svaka čast - jedna je od poruka iz "naših redova".

Matić je podelio svet fudbala, ostaje da se vidi kako će se navijači ponašati prema njemu u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading