RUSI O IVANOVIĆU: Nije on za Barsu!

Autor:

Sport

05.11.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Branislav Ivanović prethodnih meseci pominje se kao potencijalno pojačanje Barselone. Ipak, u Rusiji smatraju da on nije za španski klub, bar tako kaže agent Dmitrij Seljuk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović

- Ni Ivanović, ni Hevedes, ni Ćorluka, ne dolaze u obzir kada je u pitanju Barselona. Španci igraju napadački fudbal, njihova odbrana stoji visoko, a svi pomenuti igrači su prilično spori. Ivanović je dobar za ruski fudbal, prilagodio se Zenitu, govori ruski jezik. Jasno je zašto su sa njim zadovoljni u Sankt Peterburgu. Ali, Barselona je neki viši nivo. Iskreno, igrači poput Ivanovića, Hevedesa i Ćorluke mogu da se nađu na tržištu mlađi i brži, pa čak i za manje pare - rekao je Seljuk.

Branislav Ivanović (34), rekorder po broju odigranih mečeva u dresu reprezentacije Srbije (105 nastupa, 13 golova), iz matičnog Srema (Sremska Mitrovica), otišao je u OFK Beograd, gde je proveo dve sezone, da bi na leto 2006. godine obukao dres Lokomotive iz Moskve. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading