OGLASILI SE IZ FIFA: Evo šta predsednik Infantino kaže o malverzacijama!

Autor:

Sport

04.11.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska kuća fudbala našla se na udaru svetskih medija koji su u javnost plasirali informacije o navodnim malvezacijama, odnosno zataškavanju poverljivih informacija. U celu priču umešan je Mančester siti, odnosno Pari Sen Žermen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đani Infantino

Neki od najboljatijih klubova, kao i predsednik FIFA Đani Infantino optuženi su za zataškavanje informacija i "zaobilaženje" pravila, a FIFA na optužbe odgovara saopštenjem u kome se između ostalog kaže:

- Upoznati smo sa brojnim tekstovima objavljenim danas o FIFA. Pre četiri nedelje grupa novinara poslala je nekoliko stotina pitanja na našu adresu. Sva su ona zasnovana na privatim mejlovima i ostalim informacijama koje su dobijene nelegalnim putem od treće strane. Uprkos tome što smo na pitanja koja su nam u dobroj veri postavljena odgovorili, većina medija je odlučila da naše odgovore u potpunosti ignoriše. Sve to kako bi zamutili i činenice i istinu u pokušaju da diskredituju FIFA i pogrešno informišući svoje čitaoce. To je jasno. U 'izveštavanju' pojedinih medija jasno se videlo da postoji jedan jasan cilj - pokušaj da se novo rukovodstvo FIFA potkopa, a posebno da se to učini predsedniku Đaniju Infantinu i generalnom sekretaru Fatmi Samouri - navedeno je u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading