RADONJIĆ PORUČIO FRANCUZIMA: Verujem da znate kako je u Beogradu...

Autor:

Sport

02.11.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Marseja u nedelju od 21 čas igraju ligaški meč protiv Monpeljea. Naš reprezentativac Nemanja Radonjić govorio je na konferenciji pred duelu o tome kako se snašao u novoj sredini i šta bi trebao da promeni kako bi konačno stigli i golovi.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Nemanja Radonjić

Kaže, klubovi iz francuskog šampionata imaju najveći kvalitet.

- Dok sam bio u Srbiji nisam pratio toliko Ligu 1, nisam očekivao da će fizički biti toliko teška. Morate mnogo da trčite, timovi su na nivou Engleske, nije kao u Srbiji. Zato mi treba vremena da se uklopim - kaže Radonjić.

Naravno, Radonjić će morati da radi i na francuskom jeziku kako bi se što bolje uklopio u tim.

- Prošle sedmice sam počeo sa časovima francuskog jezika, do sada sam ih imao četiri ili pet. Za sada najviše pričam sa Ćaleta Carom, kao i sa trenerom na italijanskom. Polako počinjem da razumem, biće to sve bolje - dodaje on.

Istakao je Nemanja da ne želi da mu se ponavljaju greške kao protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Marseja

- U tom momentu dodavanja želeo sam da pošaljem loptu Ćaleta Caru, ali sam video Pajea. Želeo sam potom da dodam njemu. Težak je to osećaj da se opiše. Nadam se da neću ponoviti takvu grešku i da ću sebe predstaviti golovima - istakao je fudbaler Marseja.

Oduševljen je atmosferom na utakmicama svog novog tima.

- Znate atmosferu u Beogradu, veoma je vatreno, a sada sam doživeo i atmosferu u Marselju. Bio sam na klupi, naježio sam se dok sam gledao tribine - rekao je Radonjić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading