Odriču se Dibale da bi vratili Pogbu?

Autor:

Sport

02.11.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Para vrti gde burgija neće"...iako su zadovoljni Paulom Dibalom, koji je definitivno jedan od budućih superstarova, Juventus je spreman da ga proda, zarad popunjavanja budžeta.

RepublikaFoto: instagram.com/paulodybala
Paulo Dibala

- Trenutno ima vrhunskih igrača na tržištu. Ako bi trebalo da imenujem jednog kojeg bi rado doveo u Bajern, onda bi to bio Dibala - istakao je jedan od šefova minhenskog kluba Karl-Hajnc Rumenige u aprilu 2017.

Od tada se skoro nista po tom pitanju nije desilo, ali bi čitava stvar uskoro mogla da bude ponovo aktuelna.

"Korijere Torino", inače regionalni ogranak lista "Korijere delo Sport", javlja da je Juventus spreman da proda Dibalu predstojećeg leta, da bi bio u stanju da finansijski isprati veliki transfer koji planira.

Prvi na listi prioriteta "stare dame" je povratak Pola Pogbe, koji je pre dve godine otišao u Mančester junajted, ali tamo nikada nije bio zaista zadovoljan. S obzirom da se radi o nameri koja bi u slučaju realizacije mnogo koštala, Juve navodno planira da prodajom Dibale obezbedi 100 miliona.

24-godišnji Argentinac je u dosadašnjem toku sezone odigrao 11 utakmica u Seriji A i Ligi šampiona, u kojima je upisao asistenciju i pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading