(FOTO) Šaćiri "PROGOVORIO" na ČISTOM SRPSKOM JEZIKU! Srbi ga URNIŠU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor:

Sport

02.11.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri pokazao je da se odlično služi srpskim jezikom, iako nije želeo da odgovori na pitanje novinara posle meča sa Zvezdom na srpskom jeziku. Međutim, on itekako zna srpski pošto je ostavio komentar na društvenim mrežama na čistom srpskom, ali da je znao kakvu buru će izazvati verovatno bi dobro razmislio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerdan Šaćiri

Najbolji dokaz za to je komentar na srpskom jeziku koji je ostavio na Instagramu. Naime, njegov bivši saigrač iz Stouka Erik Piters je na Instagram postavio video snimak gola, a među komentarima se našao i jedan Šaćirijev, verovali ili ne, na srpskom.

- Polako brate- napisao je Šaćiri.

Foto: instagram.com/erikpieters3

Šaćiri se odmah našao na udaru navijača iz Srbije. Usledila je lavina komentara i prozivki kako se setio svog maternjeg jezika, zatim "Šaćiri Srbine", a bilo je i brutalnih uvreda na njegov račun.

Podsetimo, Šaćiri je posebno isprovocirao Srbiju, kada je posle gola za Švajcarsku na Mundijalu u Rusiji za pobedu njegove ekipe nad "orlovima", slavio tako što je pokazao simbol albanskog orla.

Nakon toga je spustio loptu pošto zna da ga čeka pakleno gostovanje na "Marakani", a mnogi i sumnjaju u njegov dolazak.

Šaćiri  bi trebalo da dođe u Beograd u utorak , gde Liverpul gostuje Zvezdi u 4. kolu Lige šampiona, a nema sumnje da će imati neprijateljsku dobrodošlicu "delija".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading