ILIEV LETI menja ga Saša Ilić!

Autor:

Sport

02.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev biće prvi, i za sada jedini, član aktuelnog rukovodstva crno-belih koji će platiti ceh za očajne rezultate u tekućoj sezoni!

RepublikaFoto: Starsport
Uprava FK Partizan

O njegovoj odgovornosti, a gotovo izvesno i smeni, Upravni odbor kluba iz Humske polemisaće u naredna 24 sata, saznaje Srpski telegraf! Kao njegova zamena planiran je legendarni kapiten Saša Ilić, koji će direktno iz kopački uskočiti u fotelju.

Poslednji u nizu kikseva "parnom valjku" dogodio se u remiju protiv Čukaričkog na Banovom brdu (1:1), a tom prilikom dve od tri navijačke frakcije Partizana isprozivale su sportskog direktora Miloša Vazuru i potpredsednika Vladimira Vuletića.

RepublikaFoto: Starsport

LOPOV I PEDER

Vazuri je skandirano da je lopov, a Vuletiću da je peder, a partizanovci i "Grobari" složili su se da je aktuelna garnitura odgovorna za očajno stanje ekipe. Trener Zoran Mirković i njegov pomoćnik Gordan Petrić dobili su podršku.

- U naredna 24 sata sastaće se Upravni odbor Partizana, a centralna tema biće sportski direktor Ivica Iliev. Raspravljaće se o njegovoj odgovornosti za rezultate ekipe i očajno odrađen prelazni rok. Postaviće se pitanje njegove smene, a u ovom trenutku uže rukovodstvo crno-belih je saglasno da neko mora da odgovara za neuspeh - tvrdi naš dobro obavešteni izvor iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport

VELIKO IME

Novi sportski direktor biće Saša Ilić, koji je na toj funkciji trebalo da se nađe i početkom sezone, ali Vazura i predsednik Milorad Vučelić nisu želeli da se odreknu Ilieva. Sada bi legendarni kapiten trebalo da posluži kao gromobran između razočaranih navijača i rukovodstva.

- Sale je najveće ime u modernoj istoriji Partizana i na to računaju Vučelić i Vazura, koji tako žele da deo odgovornosti prebace na čoveka koji je u srcima svih navijača. On bi trebalo da malo smiri tenzije na relaciji između navijača i uprave jer je, poput trenera Batice, zaštićen od bilo kakve vrste kritike - tvrdi naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading