Holanđanin odlazi u penziju

Autor:

Sport

01.11.2018

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski ofanzivni vezista Rafael van der Vart kazao je da oseća da će ova sezona biti njegova poslednja.

Rafael van Der Vart

- Igraću još ove sezone i mislim da ću tada prestati - istakao je Van der Vart, koji je do kraja juna 2019. godine ugovorom vezan za danskog prvoligaša Esbjerg.

- U redu je za mene to što više nisam na vrhunskom nivou. To sam već prihvatio jer znam da je to vreme došlo. Sve dok me telo bude služilo radiću ovo u čemu sam dobar, ali osećaj mi govori da je ovo moja poslednja sezona.

35-godišnjak još ne pravi planove o životu posle završetka profesionalne karijere, ali ističe da razmišlja o tome da radi kao stručni konsultant jedne holandske televizijske stanice.

Van der Vart je svoju karijeru započeo u Ajaksu iz Amsterdama, u kojem je 2000. imao svoj profesionalni debi. Pet godina kasnije prešao je u Hamburger. Posle nekoliko godina provedenih u Real Madridu i Totenhemu vratio se u HSV, da bi 2015. prešao u Betis iz Sevilje. Potom je dve godine proveo u Midtjilandu, da bi ovog leta otišao u Esbjerg.

U toku ove sezone samo se u tri kratka navrata našao na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading