Pogba prizvao povratak u Torino: BILI SMO PORODICA, JUVE JE MOJ DOM

Autor:

Sport

01.11.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polu Pogbi je zabranjeno da priča, da komentariše dešavanja u klubu...ali je ipak najpodobniji da iznese svoje viđenje o meču u Ligi šampiona protiv Juventusa i njegovom povratku u Torino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Francuz se prvi put od selidbe na "Old Traford" u leto 2016. godine vraća u Torino, gde je branio boje "Stare dame" četiri sezone. Pogba naglašava da je u redovima Juventusa sazreo kao igrač.

- Očekivao sam da ćemo se sastati sa Juventusom. Bilo je ludo, razgovarao sam sa bratom proteklog leta i rekao sam mu: "Zamisli da budemo u istoj grupi sa Juventusom". Za mene je to zadovoljstvo, Torino je moj dom, tamo sa postigao svoj profesionalni gol. I dalje sam u kontaktu sa starim saigračima, bili smo porodica i ostali smo u kontaktu - rekao je Pogba.


Pogba je naglasio da je mnogo naučio dok je igrao za Juventus, koji je sa 1:0 slavio protiv Junajteda na "Old Trafordu" prošle nedelje.

- Kada igrate uz igrače kakvi su Pirlo, Bufon i Kjelini, svakodnevno nešto učite. Čak i kada ste već ostvareni igrač, uvek možete od njih da učite - istakao je Pogba.


Uprkos tome što i dalje oseća prijatne emocije prema svom starom klubu, Pogba najavljuje da će juriti tri boda sledeće srede.

- Trofej Lige šampiona mi je uvek u mislima. Cilj je da ga osvojim - naglasio je Pogba.

Meč je na programu 7. novembra od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading