U Premijer ligi čekaju da se Barsa odrekne Dembelea

Autor:

Sport

31.10.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski mediji javljaju da će napadač Barselone Osman Dembele uskoro napustiti klub jer uprava ima nameru da ga proda. Za njega su navodno zainteresovani neki premijerligaši.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osman Dembele

Napadač Baselone Osman Dembele ponovo je u centru pažnje u poslednjih nekoliko nedelja zbog problematičnog ponašanja.

Pored toga što je kasnio na treninge i timske sastanke, bilo mu je potrebno deset minuta da se spremi da uđe u igru na meču protiv Sevilje. Od kada je pre godinu i po dana stigao u Barsu, imao je problem sa povredom zbog čega je retko bio na raspolaganju treneru Valverdeu.

Izgleda da je strpljenje odgovornih došlo do samog kraja. Katalonski radio "RAC1" javio je da bi Dembele trebalo da bude prodat na zimu.

Njegovu situaciju u Barsi navodno prate Čelsi, Liverpul i Arsenal.

Ako neki premijerligaš dobije priliku da ga otkupi, moraće da izdvoji mnogo novca. Otkupna klauzula u ugovoru 21-godišnjeg Francuza iznosi 400 miliona evra.

U dosadašnjem toku sezone Dembele je odigrao 12 mečeva, u kojima je upisao asistenciju i pet golova, a portal Transfermarkt njegovu trenutnu tržišnu vrednost procenjuje na oko 80 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading