ZALUDEO JUVE: Ma, kakav kapiten Ajaksa, hoćemo Milenkovića!

Autor:

Sport

30.10.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Italije Juventus odustao je od odbambenog fudbalera Ajaksa Matijasa de Lighta i potpuno se okrenuo srpskom reprezentativcu iz Fiorentine Nikoli Milenkoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako navodi Tutosport, holandski štoper bio je prva meta "Stare dame", ali zbog velikog interesovanja evropskih velikana i cene od 50 miliona evra, koliko zahteva Ajaks, pre će da izabere 21-godišnjeg Srbina.

Milenković je projektovan kao zamena za vremešnog Andreu Barzaljija, koji sledeće godine puni 38. godina i verovatno završava karijeru.


Isti izvor navodi da ni bivši defanzivac Partizana nije jeftin, posebno što ga žele Bajern i Mančester Junajted, ali i da su Juventus i Fiorentina uspešno sarađivali u transferima, uprkos nezadovoljstvu navijača.


Marko Pjaca je ovog leta prešao iz Torina u Firencu, a godinu dana ranije Federiko Bernadeski u drugom smeru, pa se veruje da bi Milenković mogao da bude novi dobar posao.

Milenković ove sezone igra sjajno, već je postigao dva gola u Seriji A, a postao je i nezamenjiv član startne postave reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading