STOJKOVIĆ JEDINI OTIŠAO PRED "GROBARE": Kao za inat ne možemo da damo drugi gol

Autor:

Sport

28.10.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Vladimir Stojković posle remija Partizana sa Napretkom u Humskoj (1:1), popričao je malo sa najvatrenijim navijačima

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Stojković je po završetku meča jedini otišao pred navijače, a novinarima je otkrio i šta je pričao s njima.

- Zamerili su što su sigurno nesvesno neki igrači otišli posle utakmice direktno u svlačionicu. Idemo posle svake utakmice da ih pozdravimo, sada se desio naš propust i izvinjavamo se - poručio je Stojković.

Golman crno-belih bio je izuzetno neraspoložen posle utakmice sa Kruševljanima i novog gubitka bodova ali poručio da će se boriti do kraja da sustignu Zvezdu i da probaju da smanje razliku na tabeli pre podele bodova.

- Videli ste, ne možemo da damo taj drugi gol, kao za inat. Nekoliko lepih šansi i neće. Oni nemaju šta da izgube, igrali su na kontru, imaju zanimljive, hitre igrače i dali su nam gol na našu propuštenu šansu. Šta reći, nastavljamo dalje da probamo da se uzdignemo i da uđemo u pobednički kolosek već od srede i da što više smanjimo bodovnu prednost - rekao je Stojković posle remija sa Napretkom. 

Golman Partizana ističe da je mali fond igrača uticao na to da ekipa u završnici izgubi snagu.

- Nemamo veliki fond igrača, imamo i umorne i povređene igrače, igramo sreda-subota, reprezentativne utakmice. Nažalost, to je ono što imamo sada. Moraćemo da igramo s tim što imamo.

Stojković kao da je svestan da je sada gotovo nedostižna razlika, jer će Zvezda, u slučaju da dođe do pobede nad Mačvom u Šapcu doći do +11 u odnosu na večitog rivala, pa ni podela bodova više ne ostavlja sve u rukama Partizana.

- Situacija je takva kakva je, ne možemo da pobegnemo od nje. Birimo se da priđemo rivalu do te podele bodova i da se borimo do kraja i pod obavezno je da uzmemo Kup - zaključio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading