MIRKOVIĆ: Iz jednog šuta smo primili gol!

Autor:

Sport

27.10.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 na stadionu u Humskoj protiv Napretka iz Kruševca u 13. kolu Superlige Srbije. Trener crno-belih Zoran Mirković istakao je da je nazadovoljan, naročito činjenicom da je njegov tim iz jedninog šuta gostiju primio gol.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali svim ostalim stvarima mogu. Dali smo sve od sebe, stvarali šanse, imali kontrolu tokom cele utakmice sve dok Đerlek nije isključen. Malo je deprimirajuće kada protivnik u prvom šutu u okvir postigne gol - rekao je Mirković.

Partizan se ispromašivao...

- Dosta smo omašili prilika danas. Ne znam šta da kažem, možda treba da dovedemo nekog sa strane, možda treba da radimo na realizaciji sa postojećim igračima. Zaista i radimo na tome, ali što se tiče drugog dela, treba da pojačamo kadar - rekao je trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Posle odigranih 13 utakmica Partizan ima 26 bodova, a na komentar novinara da više nije iznenađenje da crno-beli ne pobede, Mirković je slegao ramenima:

- Ne znam šta da kažem. Zaista ne znam šta da kažem - kratko je prokomentarisao Mirković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading