OPTIMISTA - Lalatović: Rad mi je drag, ali želim da nastavimo seriju

Autor: Tanjug

Sport

26.10.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da mu je Rad jedan od najdražih timova u ligi, ali da njegova ekipa dolazi na Banjicu da se nadigrava, nastavi sjajnu seriju, a samim tim zadrži drugo mesto na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport

- Čeka nas neugodno i teško gostovanje jer ćemo odmeriti snage sa odličnom ekipom, koju sa klupe predvodi jedan od najboljih trenera u ligi Zoran Milinković. Rad je specifičan klub, meni jedan od najdražih u ligi, imaju sjajne navijače i ljude koji vode klub na čelu sa Urošem Tošićem, koji je moj veliki prijatelj. Zbog ljudi koji su predani tom klubu, od sveg srca želim da Rad ove sezone izbori mesto u plej-ofu jer po tradiciji i kvalitetu to svakako zaslužuje - rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, dodatni motiv domaćinu sugurno će biti želja da se vrati na pobednički kolosek nakon tri vezana poraza.


- Mi nismo favoriti, a nije ni Rad, šanse su 50:50. Na Banjicu idemo da se nadigravamo, ne plašimo se nikoga i pokušaćemo da pobedimo. Nemamo kadrovskih problema, neki igrači su odmarali u Kupu protiv Budućnosti, tako da ćemo se Radu suprotstaviti u respektabilnom sastavu - poručio je Lalatović.

Utakmica 13. kola Superlige Srbije između Rada i Radničkog igra se sutra od 16 sati na Banjici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading