NIJE POLETEO: Milenković je čvrsto na zemlji!

Autor:

Sport

26.10.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropa je poludela za Nikolom Milenkovićem... Našeg fudbalera hoće veliki broj klubova, ali on je čvrsto na zemlji. Trenutno razmišlja samo o Fjorentini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Srećan sam ovde i oduševljen što igram standardno. Igrao sam svaku utakmicu od starta sezone i želim da nastavim tako jer sve što želim ste da igram. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu. O ponudama ni ne razmišljam - rekao je Milenković.

Od starta sezone naš defanzivac igra sjajno. Spisak klubova koji ga prate je iz dana u dan sve veći. Nedavno je Fjorentina odbila ponudu od čak 40 miliona evra od Mančester junajteda. Murinjo je gledao Milenković uživo u Podgorici i odmah ga je označio kao igrača važnog za budućnost.

To nije sve, Blekija žele i Atletiko Madrid, Siti, Juventus i mnogi drugi klubovi... Ipak, kako sada stvari stoje, Srbin još uvek ne razmišlja o odlasku iz Firence.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading