"Delije" nude 500 evra za karte u Liverpulu!

Autor:

Sport

24.10.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog odluke UEFA, Crvena zvezda nije organizovano vodila navijače u Liverpul, na meč trećeg kola C grupe Lige šampiona, ali "delije" niko nije moga da spreči da u svojoj režiji dođu da bodre svoj kulub.

RepublikaFoto: Republika
Navijači Crvene zvezde

Kako premosi "Liverpul Eho", veliki broj "delija" nalazi se u Liverpulu.

Naime, ovaj sajt je pozivajući se na izjave navijača Liverpula napisao da pristalice beogradskog kluba nude i po 500 evra za kartu.

- Jedan čovek mi je prišao i tražio da kupi što više karata. Mora da ima oko 20 hiljada evra kod sebe. Nisam bio previše zabrinut zbog toga što mi se približavao, ali pošto sam Liverpulov navijač već 25 godina, cela ideja je da navijači budu razdvojeni. Ne možete da predviditi šta može da se dogodi, jer je 500 evra veliki novac. To je zabrinjavajuće, jer bi određeni broj navijača Crvene zvezde mogao da bude prisutan među domaćom publikom- prenosi "Liverpul Eho" izjavu jednog od navijača "redsa".

Engleski klub je prethodno poručio da je  policija preduzela sve mere za obezbeđivanje meča, kao i da su angažovani dodatni policajci koji će biti prisutni u centru grada i na Enfildu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading