NOVI DETALJI "NAMEŠTALJKE": Dobra i loša vest za Zvezdu

Autor:

Sport

24.10.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski list "Parizijen" preneo je najnovije informacije do kojih je došao, a koji se tiču afere "nameštaljka".

RepublikaFoto: Starsport
FK PSŽ i Crvena zvezda

Nakon sagledavanja svega što je pomenuti list preneo stiče se utisak da postoji dobra i loša vest za šampiona Srbije.

Da krenemo od one lošije.

Postupak koji je francusko tužilaštvo za finansijski kriminal pokrenulo mogao bi da potraje i to je nešto čime u Zvezdi ne mogu da budu zadovoljni.

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kakav će biti ishod istrage, odnosno hoće li posle svega protiv Crvene zvezde ili nekog pojedinca biti podignuta optužnica.

Tu je i dobra vest za crveno-bele.


"Parizijen" prenosi da će proces biti dugoročan, odnosno da neće biti završen do kraja godine, a to znači da scenario koji je najavljivao gazda Napolija neće biti moguć.

Eventualno izbacivanje Crvene zvezde sigurno se neće desiti i šampion Srbije može da računa na svih šest mečeva u grupnoj fazi Lige šampiona.

Stav FK Crvena zvezda se nije menjao od momenta kada je "L'Ekip" pokrenuo lavinu svojim pisanjem. Crveno-beli tvrde da su nevini, a kako bi zaštitili svoj ugled angažovali su francuskog advokata Erika Dipona koji će braniti interese srpskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading