PARTIZANU PRIJA GORNJA VAROŠ: Marković i Zakarić za četvrtfinale!

Autor:

Sport

24.10.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Zemuna na gostovanju u Gornjoj Varoši sa 2:0. Svetozar Marković i Goran Zakarić kaznili su promašaje domaćeg tima.

RepublikaFoto: Starsport
Partizanovo slavlje u Zemunu

Mora se priznati, ponovo Partizan nije izgledao sjajno, čak je u pojedinim delovima meča Zemun mogao vrlo lako da dođe do izjednačenja, a možda i do čitavog plena. Ipak, ono po šta je došla ekipa Zorana Mirkovića u Gonju Varoš, to je i uradila, pobedila je.

Verovatno su i u stručnom štabu crno-belih bili svesni da ih očekuje težak meč protiv čvrstog protivnika. U 50. minutu bedem domaćih probio je mladi Svetozar Marković koji je nakon centašuta Marka Jankovića matirao golmana Miloševića.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Domaći su u poslednjih 20 minuta meča bili bolji rival i pokušavali na sve načine da priprete Partizanu. Činilu su to često, ali bez uspeha. Najbolja prilika viđena je u 71. minuta kada je nakon šuta Nikole Stojkovića njegov prezimenjan na drugoj strani loše reagovao, ali se Momčilo Mrkaić nije proslavio pa je od svega pogodio samo prečku iz odlične situacije. Isti igrač našao se u prilici i par minuta kasnije kada se ponovo obrukao. Nakon toga usledila je kazna, a Goran Zakarić postavio je konačan rezulat u 87. minutu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading