Mrkela otkrio koliko je pisanje Ekipa poremetilo Zvezdu!

Autor: Agencije/Republika

Sport

23.10.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona udarac i opomena i da veruje da njegovi fudbaleru mogu da odigraju bolje u predstojećoj utakmici protiv Liverpula nego što su igrali u Parizu.

RepublikaFoto: Starsport
Mrkela bodri fudbalere pred meč sa Liverpulom!

- Svakako da je taj poraz protiv PSŽ je jedan udarac i pomena. Verujem da igrači mogu mnogo bolje, pre svega otresitije da uđu u utakmicu. Oni su prošle godine pokazali da, kada je malo ko očekivao, da mogu da igraju protov jakih protivnika, tako da očekujem da protiv Liverpula odigraju mnogo bolje nego što su protiv Pari Sen Žermena- rekao je Mrkela novinarima uoči puta u Englesku.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 21 čas na Enfildu protiv Liverpula, utakmicu trećeg kola Lige šampiona. U prošlom kolu crveno-beli su ubedljivo poraženi u Parizu, 1:6.

RepublikaFoto: Starsport

- Povrede su sastavni deo fudbala i sa njima morate računati. Imamo mnogo dobrih igrača koji mogu da ih zamene svakao da su Rodić, reprezentativac, i Marin koji je u ovom kratkom periodu pokazao da je pojačanje, veliki nedostatak. Verujem u one igrače koji će izaći sutra- rekao je Mrkela.

Posle pisanja francuskog lista Ekip Zvezda je u centru skandala vezano za nameštanje utakmice u Parizu i navodnu uplatu jednog od čelnika na poraz od pet golova.

- Razgovarali smo, znamo da smo savršeno čisti u celoj priči i uopšte se nismo obazirali na to- rekao je Mrkela.

Upitan da li će to biti motiv više, on je rekao da ne veruje, pošto su izlazak na Enfild i utakmica protiv Liverpula dovoljni motivi.

RepublikaFoto: Starsport

Takođe, upitan da li je moguće da Zvezda ponovi podvig iz prošlog veka, kada je u bila jedini klub u Evropi koji je pobedio na Enfildu, Mrkela je rekao da sportisti uvek veruju u dobre rezultata i da nada uvek postoji.

- Mi smo u ovoj grupi autsajderi svesi smo toga i po budžetu i po učešću na velikim takmičenjima poslednjih godina, tako da sve što uradimo sigurno da će biti pozitivno- rekao je Mrkela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading