ŠOK! Umesto Lopategija Real dovodi trenera koga igrači "mrze", a iz trenutnog kluba ga teraju!

Autor: Tanjug

Sport

23.10.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Evrope Real Madrid iznenedio je javnost i kontaktirao menadžera Mančester Junajteda Žozea Murinja sa željom da ga vrati umesto trenera Ðulena Lopetegija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lopategi pred otkazom!

Kako se navodi, Portugalac želi prvo da sačeka da li će biti otpušten sa "Old Traforda" zbog loših rezultata, a onda i da ozbiljnije uđe u pregovore sa Realom javlja El Pais.

Murinjo je "preživeo" pritisak preokretom protiv Njukasla (3:2) i remijem sa Čelsijem (2:2), ali i dalje mu nije siguran status u Junajtedu, posebno pred meč sa Juventusom u Ligi šampiona.

Zato je obavio razgovore sa direktorom Reala Hoseom Anhelom Sančezom da se vrati u Madrid, gde je dobio otkaz 2013. godine posle tri sezone u kojima je osvojio Primeru, Kup kralja i Superkup Španije.

Mana Murinja u celoj priči je što nema dobar odnos sa ključnim prvotimcima Reala - kapitenom Serhiom Ramosom, Marselom i Danijem Karvahalom, ali ni to nije dovoljno da se obave bar preliminarni razgovori.


Trener Lopetegi je pred smenom, a kao naslednik slovi još doskorašnji menadžer Čelsija Antonio Konte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading