Modrić dao dres zločincu!

Autor:

Sport

22.10.2018

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će kome, ako ne svoj svome! Hrvat Luka Modrić obrukao je i sebe i Real kada je predsedniku Skupštine lažne države Kosovo Kadriju Veseljiju poslao potpisan dres Madriđana. Taj isti Veselji je pre nepunih mesec dana, kada su jedinice ROSU i Hašim Tači upali na sever Kosova, pozvao na rat protiv Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Lep je osećaj kada na poklon dobijete dres sa posvetom od najboljeg fudbalera na svetu - napisao je Veselji uz fotografiju kako Modrić potpisuje dres, uz dodatnu provokaciju sa zastavom Hrvatske i tzv. države Kosovo.

RepublikaFoto: facebook.com/Kadri Veseli

O kakvom se skandalu radi, govori i podatak da Španija, za koju je najtrofejniji klub Evrope osvajao trofeje, nije priznala samoproglašenu državu na prostoru južne srpske pokrajine. Istovremeno, Modrić je samovoljom ukaljao nagradu Zlatnu loptu, koju je nedavno dobio jer se stavio u službu politike. Naime, njegovim potpisanim dresom Veselji će moći da sakuplja jeftine političke poene u Prištini, što je objavom već počeo da radi, dok će Luku slaviti kako Šiptari tako i Hrvati jer je napakostio Srbima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading