Jokanović može samo da bude frustriran!

Autor:

Sport

20.10.2018

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je frustriran posle poraza na gostovanju Kardifu u devetom kolu Premijer lige.

Jokanović ne može da bude zadovoljan!

Londonski klub se odlično držao u prvom poluvremenu, poveo je preko Andrea Širlea, a potom su usledili golovi Džoša Marfija i Bobija Rida u roku od deset minuta.

Sesenjon je uspeo da izjednači posle asistencije Aleksandra Mitrovića, ali je Kardif odgovorio preko Patersona i  Harisa u poslednjih pola sata.

- Frustrirani smo posle ovakvog poraza. Nismo bilo dovoljno dobri u svom kaznenom prostoru. Oni su postigli lake golove, čak i kada imamo dovoljno igrača u odbrani oni su završavali akcije i stizali do pogodaka. Imamo veliki broj problema u odbrani, ali moramo da nađemo rešenje. Još je početak sezone, možemo da nađemo način da napredujemo, ali moramo da budemo hrabri i da nastavimo da ispravljamo svoje greške- istakao je Jokanović.


Fulam posle šestog poraza drži 18. mesto na tabeli sa pet bodova, koliko ima i Kardif, koji se nalazi na poziciji ispred koja je van opasne zone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading