(VIDEO) MAJSTORIJE SRBINA ZA REKORD BUNDESLIGE: Jovićeva "petarda"

Autor:

Sport

19.10.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako igra Luka Jović... Na meču njegovog Ajntrahta i Fortune (7:1), mladi Srbin je postigao nove golove u Bundesligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Benfike trese mreže na neverovatan način! Ovoga puta je u 26. minutu postigao golčinu! On je šutirao preko glave, a golman rivala nije imao nikakve šanse. Na ovom golu mogao bi da mu pozavidi i Zlatan Ibrahimović.

 

Navijači na društvenim mrežama proglasili su ovu majstoriju Jovića golom sezone! Asistent je ovoga puta bio Filip Kostić, a od prvog minuta na terenu je bio i Mijat Gaćinović.

 

 

To nije bilo sve, Jović je u 34. minutu još jednom zatresao mrežu, za 3:0 i ludnicu na stadionu. I u natavku Srbin je nastavio da blista!

 

 

U 55. minutu je ponovo pogodio, a i kod njegovog trećeg gola asistent je bio Filip Kostić!

Fenomenalni fudbaler ni tu se nije zaustavio, već je do kraja utakmice dao još dva gola, najpre u 69. minutu a potom i tri minuta kasnije. Jović je ovom partijom postao najmlađi fudbaler kome je pošlo za rukom da postigne pet golova na jednom meču u istoriji nemačkog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading