RONALDO SILUJE I NA KOLAČIMA!

Autor:

Sport

19.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je bio omiljen u dobrom delu Britanije kao član Mančester junajteda, a sada je Kristijano Ronaldo (33) postao predmet sprdnje na Ostrvu. Jedan pab u Vorsesteru počeo je da prodaje kolačiće koji simuliraju scenu seksa između Portugalca i Ketrin Majorge, koja ga je optužila za silovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Amerikanka tvrdi da je Ronaldo 2009. prisilio na seks, a devet godina kasnije rešila je ponovo da aktivira tu priču iako je navodno od asa Juventusa dobila 375.000 evra da o svemu ćuti. Vlasnik pomenutog lokala Portugalac Žoze Gonsalves povukao je maestralan marketinški potez jer se Ronaldovi kolačići prodaju kao alva. Momenat za njihovu prodaju je idealan s obzirom na to da se Kristijano naredne nedelje vraća na Old Traford, gde će se u derbiju Lige šampiona sastati Mančester junajted i Juventus (utorak, 21.00).

Gosti koji posećuju pab smatraju da je ideja genijalna i kolačići sa seks-pozom su im krajnje simpatični, dok dobar deo britanske javnosti smatra da je to za svaku osudu. Cena je takođe popularna. Jedan biskvit košta 50 penija, što je oko 67 dinara. Ronaldu svakako nije do keksa ili kolača s obzirom na to da policija u Las Vegasu steže obruč oko njega i gradi slučaj koji bi ga izveo pred sud. U tom slučaju porota od 12 ljudi morala bi da donese jednoglasnu odluku, a potencijalna kazna je od 10 godina do doživotne robije, pošto u saveznoj državi Las Vegas slučajevi silovanja nisu podložni zastarevanju.

Vlasnik kafića: Ronaldo nije kriv

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Izumitelj kolačića i vlasnik kafića u Vorsesteru Žoze Gonsalves tvrdi da njegov zemljak Kristijano Ronaldo nije kriv.

- Volim Ronalda i braniću ga jer verujem u njegovu verziju priče. Mi smo samo hteli da se našalimo sa ovim kolačićima. Homoseksualac sam i zlostavljan sam kao dete. Žao mi je ako sam nekog uvredio - kazao je Gonsalves.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading