Englezi u pripravnosti pred meč Liverpul - Zvezda

Autor:

Sport

18.10.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska policija je u stanju pripravnosti uprkos tome što je fudbalskom klubu Crvena zvezda zabranjeno da prodaje ulaznice navijačima za utakmicu u Liverpulu u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

- Svesni smo zabrane, ali imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju, radićemo zajedno sa oba kluba, kao i srpskom policijom u pripremi utakmice, kako bi se osiguralo da gledaoci na tribinama i oko stadiona budu bezbedni - izjavio je predstavnik policije Pol Vajt, a preneo je portal Klik Liverpul.

Po njegovim rečima, biće angažovane dodatne službe bezbednosti za utakmicu, a tokom dana će biti postavljeno više policijskih punktova po samom gradu.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igraće se u sredu od 21.00 na stadionu “Enfild” u Liverpulu, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

RepublikaFoto: instagram.com//liverpoolfc
Enfild

Mere predostrožnosti će biti uvedene za utakmicu u Liverpulu, pošto je nekoliko hiljada pristalica Zvezde bilo prisutno na stadionu Park prinčeva u Parizu, uprkos što je srpskom klubu i za tu utakmicu bilo onemogućeno da prodaje ulaznice svojim navijačima.

Evropska fudbalska unija (UEFA) je pokrenula postupak protiv Crvene zvezde zbog nereda i nedozvoljenih skandiranja njenih navijača na utakmici u Parizu.

Crvena zvezda je kažnjena zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za dve gostujuće utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, protiv Pari Sen Žermena i Liverpula.

UEFA je izrekla takvu kaznu zbog više razloga, među kojima je i ulazak navijača na teren stadiona u Salcburgu posle utakmice u kojoj se Zvezda plasirala u grupnu fazu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading