U Parizu se tajne otkrivaju pod tušem!

Autor:

Sport

18.10.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Đanluiđi Bufon je ovog leta napustio Juventus i prešao u redove PSŽ-a. On svojim iskustvom i znanjem doprinosi ovoj ekipi, a Italijan je sigurno i jedan od lidera u svlačionici ovog francuskog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi Bufon

Kada je prešao u Pariz, on se ponovo sastao sa Brazilcem, Danijem Alvešom, sa kojim je delio svlačionicu i u Juventusu, a to je bilo u sezoni 2016/17, kada je on bio u Torinu.

Bufon je otkrio šta mu je Brazilac rekao dok su se tuširali:


- Điđi, kada pogledam u tebe, ljubomoran sam jer si osvojio svetsko prvenstvo. Dao bih svoje tri Lige šampiona za taj trofej!

Bufon je sa Italijom osvojio Mundijal 2006. godine, a poznato je koliko Brazilci sanjaju da podignu "Boginju" i da je svakom fudbaleru san da osvoji taj trofej sa svojom reprezentacijom. Međutim, poznato je i to koliko Bufon želi trofej Lige šampiona, koji nije uspeo da osvoji sa Juventusom, praktično jedini trofej koji mu nedostaje u njegovoj ogromnoj kolekciji.

Dani Alveš je osvojio tri Lige šampiona sa Barselonom, 2009, 2011. i 2015. godine. Za reprezentaciju Brazila igra od 2006. godine, ima 107 nastupa, a teško da će ostvariti ovaj san jer već ima 35 godina, a propusti je Mundijal u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading