ZVEZDINO ZLATO - Joveljić: Rad se uvek isplati

Autor:

Sport

17.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali takmičenje u Kupu Srbije. Rezultatom 2:0 izabranici Vladana Milojevića savladali su u šesnaestini finala ekipu Dinama u Vranju. Odličan na ovom meču bio je mladi Dejan Joveljić.

RepublikaFoto: Starsport

- Još jedna teška utakmica sada je iza nas, igralo se po teškom vremenu. Na vreme smo postigli pogodak i otvorili utakmicu odličnim golom koji je postigao Stojiljković. U drugom poluvremenu uspeo sam da zatresem mrežu nakon fantastične akcije saigrača. Idemo dalje, već za tri dana očekuje nas superligaška utakmica sa ekipom Rada - rekao je Joveljić.

Mladom napadaču ovo je treći gol u seniorskom timu ove sezone.


- Mnogo puta do sada sam rekao, na meni je da iskoristim svaku priliku koja mi se ukaže i da postignem gol. Naporno sam radio i ponovo mi se to isplatilo. Naravno da ću nastaviti u istom ritmu i nadam se novim golovima. Za ovaj pogodak dugujem veliku zahvalnost Simiću koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je napravio odličnu akciju, on je odlično poslao loptu u dubinu i meni je ostalo samo da utrčim i zatresem mrežu.

Fantastična atmosfera bila je dodatni podstrek za ekipu Crvene zvezde na utakmici u Vranju.

- Zahvalio bih se svim ljudima koji su došli na utakmicu da nas podrže. Još jednom se pokazalo da je Zvezda najveći klub na Balkanu. Svi u Vranju su se pokazali kao odlični domaćini i vidimo se ubrzo i u prvenstvu - poručio je Joveljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading